Susan Törnqvist

All about that

Inlägget innehåller adlinks.

Hej darlings,

En helg full med hemma fix. Tömma, flytta, montera och Ikea besök 10000 i ordningen 😅 Ska bli såå skönt att vara kunna vara en helg.

Men snickarn kommer på måndag så då måste det minsann vara tömt🙈

Vårt nya sovrum är också gigantiskt så måste hitta lite snygga möbler att fylla ut med😊

I vår gamla walk-in ska det nu bli ett mysigt gästrum dit jag letar efter härliga gardiner. Vill även här ha lite mysig hotell känsla för dom som sover över:)

Hittade ett par sjukt snygga gardiner från Ellos. Se alla alternativ nedan:)

Däremot så tänkte jag även ge er tips på hur man faktiskt ska hänga upp sina gardiner i fönstret för att det skapa härlig rymd och känsla.

För den riktigt härliga hotell känslan, för att få taket att lånas högre och för att få fönstret att länsas rymligare så häng gardinstången upp mot taket och dra en bit ut efter kanterna.

Som här. Det blir verkligen en lyxig och härlig känsla i rummet genom att bara flytta upp stången dom där extra cm mot taket och ut på kanterna.

Håll även gardinen snyggt upplagda precis mot golvet och ha dom avhuggna i en halv lång längd. Detta skapar obalans.

Sammetsgardiner HÄR(länk) Älskar vilken lyxig känsla dessa sammetsgardiner gör för ett rum! Funderar starkt på dessa till gästrummet.

Mörkläggningsgardin HÄR(länk) En snygg mörkläggningsgardin är sällan fel och visst ser den helt galet ljuvlig ut?! Ser så hotellig ut på alla vis! Bra pris med!!

Sammetsgardin HÄR(länk) Denna extra breda sammetsgardin är helt ljuvlig. Så härlig känsla med extra bred gardin speciellt om man har ett bredare fönster parti.

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Berit

    Hej! Vet du namnet på fåtölj/stol på andra bilden – den med mörkläggningsgardin. Den är väl från Ellos men hittar inte den på sidan. Kram!