Susan Törnqvist

Vitaminkick

Inlägget innehåller adlinks.

Blus Saina HÄR(länk) || Örhängen Emerald HÄR(länk) || Leggings Linn HÄR(länk) ||

Hej darlings,

Ni känner mig nog som en person med fokus på inredning. Men faktum är att jag har jobbat med mode i största delen av mitt liv. Så tänkte att om jag ska ge er lite mer av mig kanske ni ska få lära känna hela mig:) Här kommer det dock alltid vara mest fokus på inredning men mina vänner säger att den liten dos mode alltid är bra så jag testar:) Vad säger ni?

Igår så beställde jag iaf hem detta från Gina Tricot. En grön vitaminkick ihop med ett par lackade byxor. Coolt men tidlöst och utan att bli för krångligt vilket är viktigt som små barns mamma som mest håller sig på golvet och leker men ändå vill känna sig snygg. Några riktiga kap tycker jag!

Håller ni med?

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.