Susan Törnqvist

Som på hotell

Inlägget innehåller adlinks.

Hej bästa ni,

Phu en dag på Ikea med två barn och min fina Tilda, ja man blir helt mosig i skallen. Med mig hem kom förvaring till sovrummet och min WIC. Jag hoppas att vi kan flytta in i nya sovrummet i helgen så att vi kan påbörja renoveringen på den befintliga övervåningen.

Har ju pratat lite med er om att jag vill ha känslan av hotell inne i sovrummet och detta klickade jag hem från bland annat Ellos. Sängkläderna är i bomulls percale i hög trådtäthet vilket är precis som på hotell.

Tom 29/1 får ni 25% på hela home sortimentet hos Ellos med koden 375719.

Jag älskar verkligen bordslampan från Watt &Veke med!

Alla länkar hittar ni nedan:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.