Nyårs dukning – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Nyårs dukning

I samarbete med By Binett

Hej Fina ni,
Då står verkligen nyår runt hörnet och snart välkomnar vi 2018 & allt vad det innebär.
Vi kommer fira in det nya året här hemma med ett underbart gäng vänner och deras kids. Det blir en lyxigt god 3 rätter middag och lite bubbel.

Inför denna mysiga och festliga kväll har jag skapat en härlig nyårs dukning ihop med By Binett.
Jag har valt att gå på en grå bas ihop med härligt lyxigt krom i år. Dels för att som jag tidigare nämnt så tillhör krom vekligen toppen av 2018 års trender ihop med det trendigt mörka så vad passar bättre:)
Samt även för att jag anser att krom & mörka toner känns lyxigt och är väldigt fint att mixa ihop med små stänk av mässing.

Vad säger ni? Blev det inte fint?

Hos By Binett hittar ni ett brett och super läckert utbud sv fina inrednings produkter för alla hem & stilar och jag hittar så mycket snyggt här varje gång:) Ni hittar hela deras grymma sortiment HÄR.

Har byggt på min älskade nagel ljusstake från Stoff ytterligare och visst är den fin på nyårs bordet?! Man kan aldrig bygga på denna för mycket asså🙌🏼 Ni hittar den HÄR

Dessa ljuvliga skålar i grått och krom från AYTM är galet fina. Fungerar vekligen till det mesta! Ni hittar dom HÄR & HÄR.

Denna ljuvliga salladskål från AYTM i mörkt tonat glas ihop med sin svarta marmor botten är min stora favorit. Lyxig, stilren & snygg! Den finns HÄR

Denna ljusstake i krom från NUR kammar snabbt in på listan som en av dom finaste i år. Enklar den stilrena designen och dom intressanta formerna. Den fungerar även lika bra som vad vilket gör den ännu bättre!! Ni hittar den HÄR

Denna fina huricane får alla rätt, mörkt glas, krom detaljer och en tidlös design. Fungerar minst lika bra som vas & som ljuslykta!! Visst är den ljuvlig!! Ni hittar den HÄR.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.