Deep Paris – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Deep Paris

I samarbete med Nordsjö.

Hej bästa ni,

Hoppas ni njuter av lugnet i mellandagarna & faktiskt dom sista dagarna på 2017. Ska göra en liten års summering av året här bloggen tänkte jag:) Ett år som nog gick snabbare än nått år jag tidigare vart med om🙈

Får så många frågor av er ang väggfärgen inne i Thyras rum så nu ska ni få all info:)

När vi valde färgern till huset visste jag efter 6 år med nästan allt i vitt att jag nu ville ha mer mys hemma. Våra sociala ytor skulle målas i grått och rummen i nån mysig varm men ändå kall färg:) Valet föll på Nordsjös helt underbara och otroligt breda utbud. Deras kulörer är verkligen magiska och det finns verkligen något för alla och alla rum.

Vi valde grå sällskaps ytor som sagt och Knöt sedan ihop säcken med deras grå/gröna toner i våra sovrum. Mini fick en mörkare ton (som ni kan läsa om i inlägget Intense Paris) & vårt sovrum blev mer åt det gråa. Här inne i T:s rum föll valet på färgen Deep Paris från Nordsjö.

Åh asså en såå fin färg! Vi är verkligen så nöjda.

Mysigt, varmt och ombonad!

Vi har valt att måla båda barnrummen i deras Perform+ Easy2clean serie i matt ton. Perfekt till ytor som man enkelt vill kunna rengöra. För det är ju så att i ett barnrum kan både kladdiga små fingrar och pennor hitta sin plats på väggen och då vill man ju enkelt kunna rengöra dessa:) Så bra!

Den här färgen är vekligen så otroligt magisk och passar perfekt i ett sovrum.

En plats för pyssel och målning i sitt eget rum va nått Thyra verkligen önskade sig och visst är den gråa String hyllan ihop med dom rosa detaljerna så fina till färgen?!

Älskar hur denna grön gråa färg beter sig i ljuset och kan både bli grå och grön samt olika intensiteter. Bästa av allt är nog hur enkel den är att torka av efter små kladdiga barnfingrar:)

Mini smyger ofta in hör i syrrans rum när hon är på Föris för att leka lite när ingen ser:)

En färg som jag tycker är så otroligt fin ihop med rosa, grått och accenter i vitt & svart. Vilket är perfekt i ett tjejrum om tjejen älskar rosa:) Deep Paris Ger verkligen lugn, mys & harmoni i rummet vilket jag tycker är extra viktigt:) Här ska det finnas utrymme för både lek och mys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.