Ommöblering & Hjälp!! – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

Ommöblering & Hjälp!!

God fortsättning världens bästa ni!

Hoppas ni haft en magisk julhelg! Vi har haft fukt hus här och Såå mysigt!

Mys med vänner både lördag & igår och sen familje mys på julafton. Hur underbart?!

Många paket blev det för barnen, den lilla fattar inte så mycket och egentligen så undrar jag om det va det som va i paketet som va viktigast för T eller själva paketöppningen. haha..

T vågade inte heller ta sig fram till tomten.. haha ja ingen romantiserad film jul i vårt hus men mysigt ändå:)

Inatt sov minis fina gudfar här och påpekade för säkert 10:onde gången att det är så tråkigt att vi inte längre sitter så mycket i vårt mysiga inglasade rum. Ja vi hade ju matbordet där innan och tänkte först ha två matbord ett i det gamla vardagsrummet och ett i glasverandan. Sen kom vi med ide från våra fina vänner fram tillo att det kanske va onödigt och att en lounge kanske va bättre:)

Ja mycket mysigare och i teorin med ett glas bubbel och musik men i det här nybyggda glasrummet, så mysigt. Men verkligheten då, inte lika romantiserad och vi liksom många vänner har barn. Då blir det aldrig att vi sitter där, rummet är inte lika stort som vardagsrummet och äter gör vi inte heller här så rummet må se fint ut men utnyttjas aldrig:(

Så idag sa jag till Johan då tesatar vi att flytta då?! Daniel skakade på huvet men sagt och gjort så flyttade vi runt och bytte plats på matbordet och loungen. Matbordet tillbaka till glasrummet och loungen upp i anslutning till köket i hopp om att utnyttja rummen i huset bättre.

Nu till min fråga & där jag behöver er hjälp!!

Vad tycker ni? Vad blir bäst & vad är snyggast?

Hur tyckte ni ommöbleringen blev bra?

Hjälp nu bästa ni!!

Kramar

Den nya loungen där det gamla matbordet stod. ( Det är verkligen så fint med barngrindar haha men ett måste: med smån klätterspor hemma))

Efter

Före

Asså detta mörker🙈 svårt att inte tycka före bilden är finast då den är i så mycket bättre kvalite men titta mer på möbleringen 😅 Återigen lite olika vinklar men ni förstår ju ändå:)

Före

Efter

Lite olika vinklar men ni kanske får en känsla ändå? 🙂 Matbordet eller lounge här är frågan. Vad är snyggast och vad är mest praktisk ur den synpunkt att vi utnyttjar alla våra rum?🙈

Efter

Före

Ja det är tyvärr så att idag gick liksom solen inte ens upp så att fota idag i detta mörker ger kasst ljus och inte så fin kvalitet på bilderna tyvärr:( men såhär ser dom olika möbleringarna ut från hallen 😅

Efter (eller ja bordet har ju stått här innan som ni kanske vet)

Före

Ja matbordet har ju stått här inne innan men när vi blev klara med nedervåningen så valde vi att ha en lounge här inne och flytta upp matbordet. Vi hade visioner om vin kvällar i detta mysiga rum men har aldrig användt det sen dess typ.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.