2018 års trend spaning – Susan Törnqvist
interiorbysusan

Susan Törnqvist

2018 års trend spaning

Hej bästa ni,

Hoppas ni har en härlig julvecka & inte stressar för mycket.

Jag har allt lite kvar men allt löser sig tillslut:) Huvudsaken är ändå att man är tillsammans:)

Tänkte tjuvstarta lite med att dra två av kommande årets stora trender:) En ordentlig trendspaning kommer efter Formex men dessa två trender har redan smygit sig in i många hem och växer sig bara större under 2018.

Själv har jag redan smugit in detta i hemmet och mer kommer:)

Tidnings ställl AYTM HÄR

Spegelbord AYTM HÄR

Taklampa Melt Tom Dixon HÄR

Pressekanna HÄR

Ljusstakar Pols Pottern HÄR

SILVER DARLING – Silver eller krom har länge varit på intåg i inredningsbranschen men nu flyttar detta spegelblanka material in på allvar i våra hem. Jag tycker att det även är riktigt fint att mixa den varma mässingen med den kalla kromen för en personlig touch. Räkna med en silver maxad spaning från årets inredningsmässor.

Vaser Pallo Skrufs HÄR

Bordslampa HÄR

Dagg vad Svenskt Tenn HÄR

Stelton termos HÄR

Citruspress HÄR

BLACK IS BLACK – Ja svart är verkligen det nya svarta… Under hösten har vi så smått sett denna trendfärg flytta in i många tradiga hem och klassiker som vaserna Pallo & Dagg kom i härliga nattsvarta upplagor. Mörka färger som svart fortsätter flytta in i hemmet under 2018 i form av porslin, inredningsdetaljer och mörkare inredning i bland annat våra kök. Heja svart!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
interiorbysusan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.