Susan Törnqvist

Mina personliga favoriter

Hej bästa ni,
Hoppas ni njutit av en härlig helg! Har ni gjort några grymma black weekend köp?! Idag är sista dagen att handla med 20-50% på Newport. Asså hur bra?!
Ni är så många som ger mina favoriter därifrån komplimanger och frågor vart jag köpt dom så här kommer alla direktlänkar och passa på nu nät
Ni får grym rabatt med!

Nyfikna på vad jag ska klicka hem?! En ny favorit i härlig ny tappning som jag älskar. Ni hittar den HÄR.

Shop till you drop nu darlings!!

Kramar!

Denna galet fina ljusstake kommer från Klong och älskar mixen mellan mässing & krom. Fungerar både som adventsljusstake och som en fin ljusstake året runt. Ni hittar den HÄR.

Den här fina vasen kan vara det finaste vas köptet jag gjort på länge vill jag lova! Den är helt i mässing och kommer från Skultuna och är verkligen i perfekt storlek. Jag har storlek large och ni hittar den HÄR. Även den fina vinröda sammetskudden från Chhatwall & Jonson finns HÄR.

Några av mina absoluta favoriter samlade på ett ställe. Åh visst är dom fina ihop😍🙌🏼 Nagelljustaken bygger jag på då & då och är så klassisk & tidlös. Finns HÄR.

Vasen äng från Klong har jag älskat sen den dagen den kom. Som en äng men blommor mott på bordet, ljuvligt! Ni hittar den HÄR.

Bläckfisk ljusstaken är en utav mina snyggaste statement inredningsdetaljer hemma och har faktiskt den i båda färgerna då dom ger så olika intryck. Finns HÄR & HÄR.

Doft ljustet från Jonathan Adler är verkligen den perfekta julklappen för den trendkänsliga & design intresserade! Så galet gott doftar det och är verkligen ett ljus snyggt nog att stå framme även efter det brunnit upp! Ni hittar det HÄR.

Hur fin är inte detta mässingskruka då?! Blev så Juligt och fint med en hyacint och lite mossa:) Ni hittar den HÄR.

Detta fina bokstöd får jag så många kommentarer och frågor kring ihop med massa beröm. Ja visstvär det snyggt att lägga en snygg bok på bästa plats för alla att bläddra i?! Sån fin julklapp! Finns HÄR. Varför inte köpa en fin bok till?! Ett stort utbud av massor med fina böcker hittar ni HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.