Susan Törnqvist

Sammets soffan

Hej bästa ni,
Hoppas ni har en mysig helg! Igår spenderade vi dagen på Liseberg ihop med vänner & alla barn. Så otroligt mysigt! Blev krispigt kallt i luften och man fick härlig julkänsla i hela kroppen. Idag ska jag få in lite julstjärnor i fönsterna. Blir en light julpyntning nu innan vi tar in granarna:)

Får så många frågor av er ang min gråa sammets soffa. Visst är den fin?!
Vi har Ikea Söderhamn soffan med klädsel från Bemz.
En tre sits soffa i mjukaste sammet för under 6000:- så grymt tycker jag!

Vi har valt klädseln Zinc Zaragoza vintage valvet som ni hittar HÄR. Vet ni tom imon har dom även 20% på hela sortimentet. Hur grymt?! Passa på att shoppa era favorit klädslar till er egen Ikea soffa:)
Bemz gör klädslar till dom allra flesta Ikea soffor och även kuddfodral:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.