Susan Törnqvist

Som mjuka moln

Hej babes,

Hoppas ni har en härlig vecka. Här har tjejerna drabbats av säsongens obligatoriska förskyling och feber så vi har stannat hemma men är så evigt tacksam att det inte är nått värre än så!

Får så många frågor om mattorna jag valt i tjejernas rum och med all rätt för dom är helt ljuvliga och jag är galet nöjd med valet. Såå otroligt fina och mjuka och dom rosa tonerna passade verkligen perfekt i deras tjejrum när väggarna går i grå/gröna toner:)

Har köpt båda mattorna hos Lupperts mattor i Göteborg. Sån fin service och deras utbud är både stort och snyggt finns verkligen något för alla hem & stilar:)

Nedan har jag skrivit lite mer om respektive matta men hela deras fina utbud av viskos mattor hittar ni HÄR .

Denna ljuvliga rosa dröm i Thyras rum kommer från Classic collektion. Den är gjord i tencel och har galet vacker lyster och är så mjuk perfekt när barnen leker på golvet. Ni hittar den HÄR .

I minis rum har jag valt en beige/rosa matta i viskos, lite mer dov mot mörkare väggarna. Så fint tycker jag. Denna matta är helt galet prisvärd för en matta i denna galet härliga kvalitet. Denna hittar ni HÄR .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.