Susan Törnqvist

Mirror mirror

Hej finaste ni,
Är så tacksam att ni är så många som tycker om det jag gör och ger mig förtroendet att hjälpa er med era fina hem. Jag vet att det kan ta tid att få svar ibland men mellan jobb, två barn och alla frågor så tar det ibland lite tid men jag glömmer er inte♥️

Ni är så många som frågat om våra glaskuber som vi har och dom kommer från Bloomingville men går inte längre att få tag på:( jag har innan tipsat om Aytm liknande kuber i spegelglas som kostar som mina ca 2500:- men igår sprang jag över dessa.
Så fina spegelkuber från Zara Home till grymt bra pris,
Endast 1199:-. Var tvungen att klicka hem ett.
Snart blir förhoppningsvis vårt nya sovrum klart och då
Behöver den stora ytan där inne fyllas på med härlig inredning:)

Ni hittar borden HÄR.

Kram på er ♥️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.