Susan Törnqvist

Christmas light

I sammarbete med Lampgallerian.

Hej på er babes,

Snart dags för jul, advent och äntligen dags att lysa upp det här tråkiga mörkret med vacker belysning. Verkligen längtar efter lite julmys nu. I och med utbyggnad och massor med mer ytor & fönster att fylla längtar jag lite extra efter jul i år & att bestämma vilken stil & känsla man vill ha.

Hos Lampgallerian finns ett otroligt stort och snyggt utbud för hemmets alla rums julbeslysning. Jag har valt ut några av mina favoriter från deras sortiment nedan.

Jag är extra svag för den moderna och uppdaterade julen. Med nya detaljer, spännande formgivning och läcker design. Sen är det klassiska alltid det klassiska som är hållbart & tidlöst som aldrig kan bli fel. Ja allt detta & lite till hittat ni hos Lampgallerian.

Hur fin är inte denna i mässing med glaskulor?! Väldigt sugen på den hem asså. Älskar att den inte är en klassisk ljustake utan något nytt. Ni hittar den i mässing HÄR. & den i krom HÄR men finns även i koppar:)

Denna klassiker från Star Trading som flörtar med Flos Sarfatti lampan är en riktig favorit hos mig! Känns både tidlös och snygg. Jag verkligen älskar den och tror den kan bli är galet snygg hemma, ni hittar dom HÄR

Denna moderna och uppdaterade ljusstaken blev en riktig förälskelse när jag såg den. Älskar den nytänkande formen och detaljerna i krom & mässing som pryder kuberna. Se den vita HÄR & Den svarta hittar ni HÄR.

Marmor och mässing, kan det bli drömmigare?! Snyggt att kombinera den tidlösa marmoren med metall & öppna snygga ljuskällor. Denna kommer från Watt & Veke och ni hittar den HÄR

Denna ljusstake är inte bara galet snygg utan även ett riktigt bra kap! Kan det bli bättre?! Tidlös & hållbar i sin design och passar nästan i vilket hem som helst:) Mässing klickar ni hem HÄR & krom HÄR.

En klassisk ljusstake i trä kan sällan gå fel. Denna från Star Trading i sin höga & raka design är verkligen så sjukt snygg tycker jag! Den gråa är min favorit men den är sjukt snygg i trä med. Ni hittar dom HÄR & HÄR.

Jag älskar verkligen uppdaterade former på den klassiska julstjärnan. Denna känns tidlös men samtidigt modern i sin design. Sputnick som den heter hittar ni HÄR.

Dom här två stjärnorna från Watt & Veke är en dröm. Snöblomman är nog det finaste jag sett på länge! Perfekt för den som inte vill ha en vanlig stjärna. Snöblomman hittar ni HÄR & Istappen hittar ni HÄR.

Varför inte slå till på en modern och stilren julstjärna?! Denna svarta är faktiskt riktigt snygg och i en spännande design. Som vackert lyser upp hemmet i mörket. Älskar att den är i svart stål. Hade passat perfekt hos oss! Finns även i krom & mässing. Ni hittar den HÄR.

En klassisk julstjärna i papp kan aldrig bli fel. Varför inte väljs en i en vacker färg?! Denna gröna är verkligen ljuvlig! Den bita med härligt guldiga glitter på känns både trendig och sjukt snygg. Den finns även med silver, svart & mysigt jul rött. Den vita från Watt & Veke finns HÄR. Denna gröna skönhet hittar ni HÄR, den finns även i färgerna rätt, guld & blått. Varför inte mixa?!

Såhär såg set ut i vår hall förra julen. Nu har vi gjort om hela huset och återstår att se vilka ljuvliga lampor jag klickar hem hos lampgallerian för årets juldekoration.

 ​​​​​​​​​

På lampgallerian hittar ni massor med fin julbelysning både för inomhus & utomhus bruk och som passar alla stilar & hem. Se hela utbudet ​HÄ​R.

Förra årets julgran. Älskar verkligen myset och all belysning som lyser upp i mörkret✨

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.