Susan Törnqvist

Bits & pieces

Hej på er bästa ni!
Flera av er har efterfrågat att få se lite hur jag tänker i den nya delen av huset. Ja inrednings mässigt så är jag just nu så galet snurrig på den fronten så det är så svårt att visa tills dess att jag kommit lite längre.

Nu är iaf elen flyttad på vilket känns så rätt:) Så glad att jag fick lite perspektiv efter Stockholms resan. Med denna möblering känns rummet mer öppet, ljust och mer socialt. Underbart! Kommer hitta på något spännande till Tv:n som jag hoppas ska bli bra✊🏼

Tänkte iaf visa er lite material och färger som jag tänker mig. Lite svårt att se helheten kanske men iaf ett litet smakprov. Vi kommer ha samma golv i det nya som vi har i vårt matrum idag, nämligen betonggolv med golvvärme. Jag älskar det och med en stor och härlig matta blir det inte alls så kallt och stelt som man kan tro:)

Jag kommer jobba med toner av dimmigt gröna färg toner i tjejernas rum. Tror det kan bli fint med den höga takhöjden och dom mörka golven.

Vardagsrummet består inte av speciellt många hela väggar så där kommer det att få vara vitt ihop med min härliga blå/gröna soffa och en stor viskosmatta.

Jag kommer jobba med material i betong, kalksten, glas, metall, marmor, trä & mjuka textiler. Lät nog galet rörigt men ni kommer få se exakt hur sen:)

Färgvalen ligger i toner av grått, grönt, vitt med accenter av blått, svart och ev lite brända toner.

Sovrummet ska andas art deco lyx, ett stort sovrum på över 60kvm med en härlig walk-in closet. Våran oas som jag hoppas bli så bra som jag tänker mig✊🏼

Ja som sagt lite bits & pieces av vad som väntar. Lovar att visa mer allt eftersom:)

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.