Susan Törnqvist

Decisions decisions

Hej på er snyggingar,
Oj oj oj som det snurrar i huvudet just nu. En vecka i Stockholm och man kommer hem med helt andra ögon än dom som gått runt i detta bygge i flera månader. Ja det resulterar i helt annan möblering än planerat, omdragning av el, riva väggar osv.. Ja, Daniel blev helt galen på mig men nu känns det här genomtänkt, vi har flyttat runt, fotat & bett vår fina vänner om deras åsikt och nu har vi nog landat i det nya.

Så nu ska jag försöka planera resten utan att ändra mig mer🙈Det är många svåra beslut som ska tas och man vill verkligen ha det bästa ut av detta speciellt när man lägger ner så otroligt mycket tid och pengar på det här projektet då vill man att allt ska bli bra. Ja hjälp, blir detta som vi tänkt oss?!

Jag kan se en bild framför mig men att se dessa gipsade väggar så känns det så svårt att se vart el ska gå, vart lampor ska hänga osv osv🙈 Det må vara ett lyxproblem och så tacksam är jag för det men det gör inte att hjärnan snurrar mindre när detta delvis är något jag lever på.

Bakade iaf ett helt magiskt gott bananbröd till kvällsmat idag. Asså så galet gott! Ihop med ekologiskt jordnötssmör, chiafrön och havssalt! Asså mums🙌🏼
Receptet kommer från grymma Sofia Wood och ni hittar det HÄR.

Nu ska jag försöka släppa tankarna och sova lite!

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.