Susan Törnqvist

Hej Hay

Hej på er finaste ni!

Nu är vi i Stockholm jag & tjejerna samt min fina kusin & hennes son & bor hos världens bästa syster. Fullt hus men så mysigt!

Igår morse var jag ute på Artipelag för Ikeas pressvisning för deras kollektion Ypperlig som dom gjort i samarbete med danska Hay. Så otroligt roligt! Miljön var fantastisk, stylingen av Pella & Anna var flawless, frukosten super god. Ja allt var verkligen on Point!

Hjälp så fint! Ja vilket ha begär och inredning lust som väcktes i mig när jag såg kollektionen! Skandinaviskt, tidlöst, ljust och otroligt snyggt.Här hittar man klassiker i ny tappning som jag vet kommmer bli till Ikoniska Ikea möbler i framtiden och med all rätt vill jag säga! Priserna är precis som vanliga Ikea priser och hur grymt är inte det?!

Kollektionen släpps den 6/10 & som jag längtar!

Mina favoriter då? Så svårt att välja egentligen då allt var så snyggt!

– Det underbara bordet står högst upp på önskelistan

– Den tidlösa, nytänkande & moderna bäddsoffan. Hallå som jag önskar jag hade ett sommarhus där denna kunde få bo!

– Speglarna! Ja hur fina är dom inte då?! Dessa ska absolut få flytta hem till mig!

– Den ny härliga Ikea kassen. Så snygg och perfekt att packa när man ska iväg över helgen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.