Susan Törnqvist

Reality check

Godmorgon bästa ni!

Dags att visa lite verklighet. För ja vi bor faktiskt mitt i ett bygge just nu fast det är många som inte riktig tycks tro detta.

Men jag väljer vad jag vill visa upp här & på instagram precis som alla gör. Jag bestämmer precis vilka vinklar och hörnen jag vill fota ur för att få så inspirerande bilder som möjligt. För det är det jag vill ge er, inspiration:)

Varken jag eller någon annan bloggare / instagramare lever några perfekta liv på något sätt. Vi har alla samma vardag med dagislämningar, skrikiga barn, städning, tvätt, kärleksgnabb och struliga vänskapsrelationer. Det är livet för mig och för många av er. Jag vill däremot fokusera på det vackra och positiva i livet. Det blir så mycket roligare då:) Så istället för tvätthögar bjuder jag på andra delar ur mitt liv 🙂

Ja så det här bygget då, här lever vi just nu och ja det är fint för att vara mitt i det bygge det faktiskt är men det beror enkelt på två saker:

– Min lilla mini bebis börjar bli stor:( Hon tar sig ålandes fram längs golvet och likt en damsugare åker allt in i munnen. Så det gäller att hålla ordning & rent för att slippa onödiga risker🙈

– Jag är en pedant av rang, detta kan jag säga va inget jag var när jag var yngre utan har växt fram till något som idag kanske är lite i överkant🙈 Men jag klarar på riktigt inte av att saker inte har sin rätta plats, stökiga kuddar i soffan, leksaker överallt eller smutsiga bänkskivor. Helt galet egentligen men just i detta skede i vårt liv är det rätt bra:)

Jag lever under förhoppningen att detta ska vara dom sista 4-5 veckorna med detta bygge✊🏼 Sen ska golv slipas och fixas i vårt ordinarie hus för att få till en rödtråd men även rum som idag har andra funktioner ska inredas om, väggar ska målas. Ja en ever ending story känns det som just nu🙈 Längtar så tills detta är klart! Att äntligen få börja inreda och knyta ihop hela säcken. Åh Sing hallelulija 🙌🏼

Idag drar jag och tjejerna till Stockholm, blir där hela veckan. Så har ni härliga tips på vad vi kan hitta på för kul så säg till:)

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.