Susan Törnqvist

All That

Hej på er bästa ni!
Jaha då var det så att vi för några veckor framöver bor i lite av en byggarbetsplats här hemma. I går rök vår förra yttervägg och vi fick för en stund känns på hur storleken & rymden på det nya & gamla verkligen blev.

Detta är såklart galet roligt. Att vi snart för 10 mån sen började med dom första spadtagen och nu äntligen kan riva den där väggen🙌🏼 Se bilder nedan:)

Men allt kommer såklart inte utan lite oro, hyr ska det gå att rent praktiskt leva i en byggarbetsplats med två små barn? Den lilla tar ju sig numera fram överallt. Gäller att passa 24/7🙈 Sen till det faktum att jag inte riktigt klarar stök & oordning. Jag ska erkänna att just detta gör att jag blir lite orolig hur jag ska klara att saker saknar plats & ordning dom kommande veckorna:)

Vilket lyxproblem🙈 Otroligt tacksam över att vi faktiskt har möjligheten att göra detta oavsett orosmoln!

Passade iaf på att pigga upp mig själv och hemmet med en hejdundrandes vacker bukett och en ny lampa idag.
Lampan ska få bo i nya delen av huset men kunde inte hålla mig riktigt. Haha..

Men asså denna färgsparakande och helt fantastiska bukett🙌🏼 måste vara det vackraste jag sätt! Har faktiskt med härlig inspo satt ihop den själv hos världens bästa blomsteraffär! Såå fin!
Den gör precis allt det där jag behöver i det här hemma just nu! Såå synd bara att den inte går att frysa så den alltid är lika magisk som just nu🙌🏼

Kramar på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.