Susan Törnqvist

On top of the mountain

Hej på er fina ni!
Nu är vi hemma igen efter intensiva men ur mysiga dagar i Åre. Asså den miljön där uppe är svårslagen. Otroligt vackert och rofyllt med en utsikt som jag tycker är magisk!

Vi hann med en hel del där uppe och tänkte att ni skulle få se lite av våra semester bilder här:)

Åker man till Åre på vintern så är det givetvis skidåkningen som är i fokus men på sommaren är Åre allt annat än dött. Tvärtom här åker både alla även barnfamiljer för att cykla, vandra, träna, springa lopp, åka på utflykter och bara vara.

Nedan ser ni lite av mina tips:)

Ni måste besöka Åre creperiet när ni är här, ligger på torget och hjälp så otroligt gott det är! Kan varmt rekomendera!!

En pizza på Waséns är med ett måste!

Thyra som verkligen älskar att bada lät sig inte stoppas av lite dåligt väder och klädde glatt av sig alla kläder för att ta ett minst sagt svalkande dopp i Åresjön.

Jag stod i långbyxor & stickat och frös åt min coola dotters vägnar! Haha

Ett måste är att se på antingen Ristafallet eller Tennforsen för att se dessa vackra vattenfall! Sån kraft moder natur sitter inne på asså. Så vackert och häftigt!

I år var vi här vis Ristafallet men vi har även varit vid Tennforen och båda är så vackra! Ronja Rövardotter spelades in här vid Ristafallet vilket är lite roligt att berätta för barnen:)

Åreskutan. Ja hit tar sig nog dom flesta även vi med en liten bebis. Vilket har fungerat hur bra som helst. En bärsele är ett hett tips bara:)

En promenad från kabinbanan som ligger på 1274 m.öh till toppen på Åreskutan som
ligger på 1470 m.öh. Är både rofylld, spännande och mysig!
Thyra verkligen sprang upp och tyckte detta bar det bästa på hela helgen och kam lova att hon somnade gott sen:)

Utsikten är magisk här uppe bland molnen, synd bara att vädret inte var bättre men man njuter ändå:)

Nu bodde vi på Copperhill och hade fri tillgång till detta urmysigt spa med en magisk utsikt över Åreskutan och den förtrollande miljön runt om. Men kan verkligen varmt rekomendera alla ett besök här om tiden finns! Så fint, så mysigt och lyxigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.