Susan Törnqvist

Raindrops falling

Hej på er snyggingar!
Vilken tråkig och regnig dag vi hade här på västkusten igår! Nä fy den här sommaren levererar verkligen inte något härligt väder:( Har ni fint väder & vart befinner ni er? Jag är galet sugen på en resa nu, vi åker till Åre på Tors men där ska det bjudas på 12 grader & regn så en resa till ett varmt ställe står högt på önskelistan! Tips?

Vi spenderade en regnig dag inne i Göteborg med en mysig lunch på Da mateo deras pizza är så galet god! Sen blev det bland annat ett besök på Artilleriet, bästa inredningsaffären asså🙌🏼 Kvällen avslutades med en härlig middag med Emma. Så mysigt!

Kram på er ♡

En tripp på Artilleriet och samlade massor med inspo till huset när det är klart! Asså inrednings drömmen! Ett besök där kan dock kosta en hel del men klassiker är alltid värt att investera i🙌🏼 Alltid det jag säger till Daniel för att motivera ett dyrt köp:)

Världens bästa Emma♡Asså så glad att jag, barnen & Daniel har henne, så fantastisk på alla vis! Inte ofta vi ses bara vi nu sen mini kom men en spontan middag ikväll va så mysigt och nästa helg drar vi till Åre ihop. Lyckan när T fattade att Emma ska med är ovärdelig i mamma hjärtat♡

Det här hotellet i norra delen av Piemonte i Italien är just nu bokat. I en mysig alpby med vad som ser ur som magisk utsikt över alptoppar och dalar, massor med grönska och härliga pooler. Återstår att se om vi orkar sätta oss i bilen för ytterligare 300mil tur & retur efter vår Åre resa som bara den står för 200 mil🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.