Susan Törnqvist

Minishop takeover

Hej snyggingar!
Hur har ni det i sommar Sverige? Saknar ni med värmen & solen?! Hör på västkusten lyser strand dagarna och den riktiga sommaren med sin stora frånvaro kan man verkligen säga🙈 En positiv grej är väl då att jag får lite mer motivation till allt det där jobbet som ska göras med:)

Denna veckan har jag fått möjligheten att göra en instagram takeover hos fina Sofia och hennes undrrbara butik Minishop som ligger i Göteborg och Om jag bara älskar! Handlat där sen T föddes och hon har alltid dom finaste kläderna i all härliga märken!
Så här hemma har det fotats lite extra mycket barn denna veckan men dom är ju faktiskt en så stor del av mitt liv bara det att det har blivit mest inredningen som står i fokus här och på instagram. Kanske ska ändra på det lite eller vad säger ni? Vill ni se mer av mina små älsklings monster?

Hur som helst så hittar ni mig även denna veckan på @minishop_se 🙌🏼 Just nu har jag även värsta grymma tävlingen där så in & följ vettja!

Kram på er bästa ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.