Susan Törnqvist

Bomullsbröllop

Hej snyggingar!

Idag firar vi vår första bröllopsdag. Helt sjukt att det redan gått ett år sen den där magiska dagen. Vi lyckades pricks den varmaste dagen på hela sommaren så lite svettigt hade till och med jag det i min klänning:) Men vilken dag! Så tacksam för alla fina vänner och familj som delade denna otroligt speciella och magiska dag med oss♡

Ett helt år, det händer mycket på ett år asså. Relationer förändrats och den här dagen hade nog sett lite annorlunda ut idag om jag visste det jag visste idag. Men tur ibland att man faktiskt inte ver hur framtiden ser ut. Det största som hänt det här året är ändå att Thelma (mini) föddes & blev en del av vår familj. Älskade lilla skruttan♡ Världens gladaste & snällaste lilla bebis som vi älskar enormt mycket! När vi gifte oss låg hon i magen. Under vigseln spakade hon vilt och det var så mysigt. Hon blev liksom en liten övervakning för oss, men så otroligt älskad från första stund När vi fick veta att hon låg i magen var klänningen från Ida Sjöstedt redan påbörjad & inbjudningarna redan utskickade så det var bara att köra på ändå och det blev hur bra som helst. Jag som hade en hemskt jobbig graviditet med konstant illamående men denna dagen hade en jätte bra dag & jag kunde dansa & festa på Precis som alla våra gäster trotts den lilla kulan.♡ Så roligt! Verkligen bästa dagen!!

Så mysigt att båda våra tjejer var med oss på denna underbara dag♡

Här får ni en riktig bildbomb från vår bröllopsdag.

Kram på er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.