Susan Törnqvist

Hör hela huset sova tungt

Hej på er finaste!
Hoppas att ni har det bra och njuter av sommar och semester!
Igår landade tjejerna och jag i Stockholm och vilka ljus dom va i bilen🙌🏼 Kan erkänn att det ändå är lite nervöst att åka över 50 mil i bilen helt själv med barnen men några stopp på vägen & resan gick som på räls:)

Eftermiddagen och kvällen spenderades på Söder där vi mötte upp en kompis & hennes två barn. Att ha kompisar i nästan samma ålder så dom kan leka är bästa grejen när man är ensam mes barnen. Helt plötsligt lekar dom med varandra och det blir mer tid åt lilla mini:) Barnen fick iaf leka av sig på en lekplats innan vi åt middag på Bistroteket. Min tonfisksallad var galet god!

Efteråt tog vi en promenad och stannade förbi Bleck för ett glas bubbel och barnen kunde leka i parken. Asså så mysigt!

Idag kommer Daniel & Christoffer upp och vi ska äta middag på Supper, innan dess tänkte vi möts upp min finaste syster och se vart dagen tar oss:)

Ha en underbar dag godingar!

Kram♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.