Susan Törnqvist

Dr Brant – Glamazon

I samarbete med Glamazon

Ja det här med hud och hur det påverkar vårt utseende är ju ett rätt så brett och hett ämne som verkligen kan skapa diskutioner.

Jag står för att jag älskar hudvård och att ta hand om min hy. Mycket kommer säkert från min vackra mor som alltid hållt på och som idag ser otroligt fräsch och ung ut med en fantastik lyster. Mitt goal när jag är 50år kan jag lova:)

Jag tror absolut att vi föds med gener och förutsättningar men tror lika mycket på att vi kan påverka vår hy med bra hudvårds rutiner, en och annan ansiktsbehandling och grymma hudvård produkter. Jag tror på att om vi använder rätt aktiva ingredienser anpassat till sin hudtyp kan man hålla sin hy återfuktad, spänstig och full av glow oavsett ålder.

Hos Glamazon finns ett fantastiskt utbud av grymt bra hudvårdsprodukter från Dr Brandt.

Jag tänkte ge er mina tre favorit produkter som just har dom där magiska ingredienserna som kan ge hudvården en extra skjuts:)

För hudvårds nördar är det ingen hemlighet att antioxidanten C-vitamin gör underverk för huden! C-Vitamin är verkligen ett måste i min hudvårds rutin och framför allt på sommaren då den skyddar mot fria radikaler samtidigt som den ökar kollagenproduktionen. C-vitamin ger lyster, bekämpar ålderstecken och jämnar ut hudtonen.

Dr. Brandt Xtend Your Youth Power Dose Vitamin C är en fantastisk vitamin-booster fylld med näring och antioxidanter som hjälper till att föryngra och skydda huden mot för tidigt åldrande. Den är formulerad med 20% C-vitamin, vilket är den högsta koncentrationen som huden kan absorbera. Resultatet av detta dunder serum är en fastare hud med mindre linjer och med fantastisk lyster:)

En riktig energikick för huden på flaska! Du köper detta fantastiska serum hos Glamazon.se.

Några andra favorit ingredienser jag har är BHA syra även kallat Salicylsyra och Hyarylonsyra.

Hyaluronicsyra är kraftigt återfuktande och binder sin egen vikt i vatten upp till 1000 gånger. Vilket ger huden ren riktig fuktboost samtidigt som den plumpar huden och håller den spänstigt.

BHAsyra löser upp blockeringar och öppnar upp samt rengör porer samtidigt som den stimulerar cellförnyelsen. Perfekt för ovälkomna orenheter.

Dr. Brandt Pores No More Pore Effect är en kraftfull dubbelverkande ansiktskräm som återfuktar, minskar porer, löser upp blockeringar och fungerar som en effektiv aknebehandling. Den innehåller bland annat både BHAsyra och hyarylonsyra ihop med andra kraftfulla ingredienser. En fantastisk nattkräm som renar huden, minskar porerna och normaliserar sebumproduktionen. Resultatet blir en felfri hy med reducerad porstorlek. En utmärkt daglig produkt för att förebygga akneproblem. Hur bra?!

Du köper denna grymma produkt hos Glamazon.

En annan av mina favorit ingredienser är retinol eller A-vitamin, vilket inte heller kommer som en chock för många. Retinol är enligt många experter det ända som verkligen fungerar för att aktivt bekämpa linjer och rynkor. Retinol stimulerar cellförnyelsen och hjälper samtidigt till att öka kollagen produktionen.

Dr. Brandt Glow Ruby Crystal Retinol Hydracreme är en återfuktande anti-age kräm som jämnar ut hudtonen och minskar synbart rynkor och fina linjer. Den är berikad med Dr Brandts unika formula av mikroniserade ruby-kristaller som ger förbättrad lyster och gör huden vackert skimrande genom att utnyttja externt ljus som en energikälla för hudcellerna.

Denna fantastiska kräm från Dr Brandt hittar ni här på Glamazon .

Hoppas att ni fått lite mer matnyttiga hudbårsstips och att ni kanske till och med hittat nya favorit produkter:)

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.