Susan Törnqvist

Barnen i Bullerbyn

Vad gör man en dag mitt i sommaren med halvtråkigt väder och män som jobbar och barn som är rastlösa?

Ja det frågade jag & Matilda oss med:) Vi är båda två personer som lätt blir rastlösa och den genen har nog tyvärr min dotter ärvt av mig🙈 Något som givetvis som allt annat är både positivt och negativt, jag är övertygad om är att det är den genen som gör mig så driftig, får ofta höra att många blir imponerad av min driftighet något jag givetvis hoppas att även T får. Nackdelen är dock rastlösheten, att det gärna måste hända något. Daniel kan ibland säga: Älskling imon bokar du inte in någonting! För det är väl det som är nackdelen med att leva med mig. Det ska konstant hända något och vi har nästan alltid vänner hemma. Vilket jag älskar, men är man lite lugnare som Daniel är då kan det bli lite väl mycket ibland:)!

Men mitt i rastlösheten så åkte jag och Tilda iaf ut till Stättared mitt ute på landet. Ett riktigt barnen i Bullerbyn ställe. Jätte mysigt för baren och den lugna miljön var som en småländsk idyll:)

Ett urmysigt ställen med klassiska röda små hus, öppna flät, gärdsgårdar, stall, hagar, djur och grönska. En riktig sommar idyll. När vi var där var det även ett sommarläger där för ungdomar, hur mysigt?!

Vi kollade på djuren, promenerade och barnen lekte på gräsmattan.

Vi passade även på att ta en mysig fika under träden.

Verkligen något jag kan rekomendera att ni ska göra om ni har tråkigt och vill aktivera barnen en dag i sommar då vädret inte bjuder på strand, sol & bad:)

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.