Susan Törnqvist

Blomsterlycka

I samarbete med Interflora

Hej på er finaste ni!
Jag blir så glad att så många av er verkar gilla mitt senaste blogginlägg om mitt nya Ikea hack♡ jag lovar att jag ska fortsätta bjuda er på inrednings tips och idéer hur man kan tänka och hur man kan inreda personligt och självklart bjuda på fler Ikea hacks. När vårt hus är klart så kommer ni få följa med på hela inrednings resan:)

Taklampan från Menu som så många frågar om hittar ni HÄR.

Något som jag alltid använder i min inredning hemma är färska fina blommor. Det kan verkligen förändra en hel känsla på ett rum. Mustigare blommor och färger för en mysigare känsla och ljusa lätta blommor för en lätt & fräsch känsla. Ett busenkelt trick som ger liv till ett rum och en inredning. Mitt tips är att välja blommor som står länge exempelvis nejlikor, prärieklockor, eucalyptus med flera och var noga med att byta vatten ofta, gärna nya snitt och kallt vatten och dina blommor kan stå i upp till 2 veckor. Hur bra!!

Sen kan man enkelt bara plocka bort dom blommorna som vissnat och behålla dom som fortfarande är fina men i en glesare bukett. Blir ändå hur fint som helst.
Blommor och gröna växter skapar verkligen en mysig hemma känsla inne som inte tar över eller blir för mycket som lätt möbler kan göra. Så känns ett rum lite kallt eller kalt testa att addera lite växter eller blommor så ska ni få se hur känslan genast byter karaktär:)

Denna galet fina blombukett står sig lika fin idag som för 5 dagar sen och heter Blomsterlycka och kommer från Interflora. Så fin, ljus, somrig, vild och full av liv!
Hos Interflora finns det massor med fina buketter att beställa antingen till dig sig eller till någon du tycker om och du får dom alltid levererade hem, till arbetet eller annan ort. Min man brukar faktiskt överaska mig med blommor till jobbet ibland en vanlig dag utan någon speciell anledning och jag blir alltid så glad. Det är så fint och det behöver inte alltid vara något speciellt att fira för att man ska ge någon man älskar en vacker blomsterbukett. Gå in på Interflora & beställ ni en med♡

Kram på er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.