Susan Törnqvist

Midsommarnattsdröm

Hej på er finaste ni!
Hoppas ni hade en helt underbar dag igår med massor av kärlek!

Vi firade midsommar hemma i Åsa efter att vår lilla mini semester till Simrishamn tyvärr blev inställd men vi hade världens absolut mysigaste dag! Vi började med våra vänner och deras fina små barn nere vid midsommarstången vid havet med lite lek & fiskedamm och träffa andra vänner som firade på annat håll i år. Vädret var även kanon så vårt hopp var ju på topp:)

Efter stången åkte vi hem till oss och åt den traditonella midsommar lunchen, lagom till att regnet kom och vi fick flytta in tur att vi ändå har matsalen i ett rum med glas så ute känns som inne:) Det är ändå typiskt midsommar i Sverige men lika mysigt ändå!

Årets midsommarkransar från världens bästa blomsteraffär. Verkligen älskar dom!

Min underbara familj! Jag är så innerligt tacksam som har dom här tre i mitt liv. Det är nästan så jag får nypa mig i armen, lyckan liksom!

Fiskedamm på midsommar är ju ett måste:)

Dagen och kvällen spenderades med ett härligt gäng med vänner och fina små barn. God mat även om vi har så mycket kvar att det blir en härlig grillkväll med gänget för att göra av med resterna:) Roliga lekar, massor med skratt och kärlek! Att få ha dessa galet , T har bestämt att hon ska gifta sig med Loui ♡ Hur gulligt är inte d?! ♡

Midsommardagen spenderar vi med delar av gänget från igår på Liseberg och sen med en härlig grillkväll! Kan inte bli bättre:)

Hoppas ni får en jättefin dag!

Kramar♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.