Susan Törnqvist

Sommarlov

Sommarlov eller ja kanske inte riktigt till 100% än för har man eget är man ju aldrig helt ledig men försöker spendera dagarna med härliga och roliga aktiviteter med tjejerna, min vänner & deras små barn. Hur mysigt som helst! Vad för ni på sommarlovet innan semestern börjat riktigt?

Här kommer en liten blidbomb på vad vi hittat på när vädret varit så underbart väder. Lek, bad, fika & ljumna sommarkvällar på stranden, kan det bli bättre?

Nu står midsommar förberedelser på schemat:) Imon blir vi ett härligt gäng med både vuxna & barn som ska fira ihop och vi ska vara här. Ska bli så otroligt mysigt! Jag hoppas verkligen på bra väder men det verkar bli regn som vanligt🙈
Hur firar ni midsommar?

Kram på er!

Premiär gungning för mini & som hon skrattade. Älskade lilla mini älskling!

Salta härliga bad & massa lek. Precis så som sommar ska vara:)

Lite härliga midsommar blommor på plats inför morgondagens firande. Jag är tyvärr inte så förtjust i dom klassiska blåklintarna & prästkragarna utan kör lite på mitt eget vis:) Ni ska få se våra så fina kransar imorgon. Allt annat än klassiska vill jag lova🙈

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.