Susan Törnqvist

Glamazon

I samarbete med Glamazon.se

Ni har säkert börjar förstå att det bor en riktig hudvårdsnörd i mig. Är besatt av ansiktsmasker, serum, krämer och syror för att hålla min hy så fin som möjligt med maxat med härlig lyster. Älskar att jag numera inte skäms för den nakna osminkade looken utan snarare kan tycka att hyn är som finast då.

Att hitta bra skönhets samt hudvårdsprodukter på nätet kan vara en djungel men på Glamazon.se finns verkligen det mesta. Glamazon är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet.Här finns noga utvalda varumärken för allt inom skönhet, inifrån & ut. Hur bra är inte det?!

Glamazon levererar alltid snabbt och med trygga leveranser och du har ditt paket inom 1-3 vardagar. Drömmen när man beställer på nätet, att det ska gå snabbt och smidigt:) Galet bra tycker jag!

Här finns verkligen allt för den skönhetsintresserade, hudvård, smink, hårvård, skönhet, rakning och skäggvård. Undebart att hitta ett sånt brett utbud med underbara och riktigt bra produkter på ett och samma ställe både till mig och Daniel. Tycker ni inte? 🙂

Mina bästa skönhetstips för en bra hud är:

Exfoliering/ peeling en daglig exfoliering med en syra, antingen BHA, AHA eller PHA eller en kombination av alla tre. Men detta städar bort trötta gamla hudceller och lämnar en fin lyster efter sig. Men glöm inte SPF:en efteråt!

Serum, en boost för hudvårdsnörd oavsett om du jobbar med ett serum med syror eller fukt. Jobbar mer på djupet än en kräm pga mindre molekyler och kan göra underverk!

Ansiktsmask, prefekt extra boost för hudvården och jobba på dom ”problem” man har. Jag har en ansiktsmask minst 3ggr per vecka. Att hitta en ansiktsmask som går att sova med räddar även den med minst tid.

Primer, perfekt bas att avsluta sin hudvårds rutin på morgonen med och den perfekta starten för sin makeup. Suddar bort porer och fina linjer på ett kick och får makeupen att sitta som berget!

Givetvis hittar ni alla dessa grymma produkter och massor med fler hos Glamazon. Så in och shoppa dina skönhets favoriter eller upptäck nya och få hem dom redan innan midsommar.

Shoppa hos GLAMAZON .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.