Susan Törnqvist

Sommar & sol

Åh vilken underbar dag! Vädret är ju på topp & vi har hittills spenderat dagen på bästa sätt med våra helt underbara vänner! En lunch och en apperolspritz i solen följt av glass och mys! Ikväll blir det den årliga skaldjursmiddagen och vädret kunde ju inte blivit bättre:)

Morgonen spenderades på altanen & T lekte i sin lekstuga som hon verkligen älskar. Jag har haft turen att i samarbete med Ellos fått inreda T:s lekstuga. Hos Ellos är utbudet jättestort. Både till hemmet, barnen, leksaker och givetvis till mig & Daniel. Hur bra som helst!

Till lekstugan har jag hittat praktisk förvaring, fina textiler & inredningsdetaljer samt massa fina och roliga leksaker. En riktig dröm! Nu lite härlig lek här i solen innan kvällen:)

Ha en jättefin dag underbara ni!

Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.