Susan Törnqvist

Magin bakom en tavelvägg

Ja jag verkligen älskar tavlor & prints:) En fin tavelvägg kan göra ett helt rum, flytta blickarna till sig och skapa en nyfikenhet i en persons personlighet. För vilka motiv vi väljer säger ändå en del om vem vi är♡

Jag har byggt upp några tavelväggar här hemma och planerar för fullt min drömvägg i den nya delen av huset. En vägg på 4×2.70m med tavlor från golv till tak, snacka drömmen för mig:)

Här i väggen i vardagsrummet har jag precis som på dom flesta ställena i mitt hus fokuserat på svartvita prints men här har jag jobbat med att mixa både vita & svarta ramar samt att jobba med en mix mellan symmetri & asymmetri för att göra det mer intressant.

Dom allra flesta av dessa fina posters kommer från Desenio & ni hittar dom HÄR.

På väggen här i matsalen har jag istället valt att jobba ton i ton. Den mörka tavelväggen med mörka motiv & svarta ramar gör sig riktigt fint mot den mörkgråa matta kalkväggen speciellt när resterande väggarna består av glas från golv till tak. Här har jag också valt att jobba symmetriskt och med enbart 50x70cm posters.

Mina favoriter på den här väggen hittar ni HÄR.

I sovrummet har jag valt att arbeta med posters både på väggen men även på skänken samt på golvet bredvid sängbordet. Återigen i svartvita motiv men ändå med en mix. Här inne vill jag ha en mysig känsla och det är något så mysigt & magiskt vackert med fotoprints i svartvitt mixat ihop med blandade motiv i samma nyanser. Även här finns mixen mellan svarta & vita ramar men mer utspritt.

Nu har ni chansen att köpa era favorit posters från Desenio med 25% rabatt. Toppen om ni vill göra er egen personliga tavelvägg:) Koden ” interiorbysusan” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 13-15 Juni. (gäller ej handpicked/ramar)

Hoppas ni får inspiration nu att göra en fin personlig vägg hemma♡

Kram på er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.