Susan Törnqvist

West cost life

Den där fina sommaren vi hade på besök lyser just nu med sin stora frånvaro och vädret är mest grått och regnigt. Trotts detta vägrar jag låta våra sommardagar gå till spillo så igår tog jsg med tjejerna till Varberg & Kusthotellet:) Vi åt en urmysig lunch, jag unnade mig löjrom som jag bara älskar. Riktigt mitt i veckan lyx helt enkelt. Det är så mysigt att sitta där i deras bistro äta och kolla på det vackra havet.

Efter lunchen gick vi ner till vattnet och T hade verkligen the time of her life:) Hon gick till och med ner med byxor och skor i vattnet. Hon ville inget hellre än att bada men riktigt så kul tyckte jag nog ändå inte att vädret va tyvärr. Hur som helst en riktigt galet mysig dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.