Susan Törnqvist

Beauty secret

Hej snyggingar!
Jag tänkte lite snabbt bara bjuda på ett riktigt beauty knep jag har:) Eller kanske två:) Ni som läst mitt långa inlägg om ansiktsmasker vet att jag är lite av en nörd när det gäller hudvård. Ni kam läsa det HÄR . Mitt badrumsskåp är galet fullt av krämer, serum, masker och exfolieringar. Förutom den dagliga hudvårdsrutinen som är A&O så boostar jag min hud med härliga behandlingar. Mina favoriter tänkte jag skriva om lite länge fram:)

Men det finns även något annat jag alltid tar & som gjort underverk med min hy, små kvisslor, finnar och annat som kan poppa upp är som bortblåst, tack vare vitamin B5 även kallat Pantothenic Acid. Ni kan köpa det HÄR. Asså världens bästa beauty knep!!

Förutom detta är en halv citron i ljummet vatten en perfekt boost på morgonen. Är grym för celldelnin, huden och vikt. För alla er som jag är lite intresserade av hudvård, mat och är på jakt efter det perfekta glowet så måste ni läsa Maria Ahlgrens bok Beauty food! Perfekt nu till semestern vid stranden:) Ni köper den HÄR.

Så nu fick ni min lilla beauty secret hoppad ni gillar:)

Kram på Er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.