Susan Törnqvist

All about mom

Hej finaste ni♡

Hoppas ni alla mår bra och har en fin start på denna veckan!

Igår var det som ni alla säkert vet alla grymma & fantastiska mammors dag♡ Stort grattis i efterskott till er alla! Jag är en otroligt stolt mammma till mina två små tjejer och livet blev liksom så mycket mer den dagen ni kom! Jag är även lyckligt lottad som själv växt upp med världens bästa mamma som idag också är den mest fantastiska av mormödrar♡

Denna fina blomsterbukett fick jag av mina små älsklingar.

Jag hade en underbar söndag även om man allt va lite trött efter lördagens party. Det var ett härligt gäng som sov hos oss så CI började med en riktigt god brak brunch tillsammans för att sen åka & hämta upp tjejerna som varit hos min mamma över natten♡ Därefter åkte vi ner till Varberg på lite mysig sen lunch vid havet. För att fira just morsdag tillsammans! Så mysigt!

Därefter lite släktkalas & kvällen avslutades med Söndagsmasken och myskväll med min fina syster & familj!

Toppen på alla vis♡

Hörs lite senare!

Kram♡

Vasen som mina fina blommor bor i hittar ni HÄR.

Min absoluta favorit tröja just nu kommer från Daisy Grace. Love it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.