Susan Törnqvist

En pergola ändå

Hej snyggingar!
Hoppas ni haft en underbar dag! För mig har det varit en dag blandat med jobb, lunch dejt, nya naglar och utomhus fix.

Idag fick jag min pergola☀️ Våra underbara snickare som bygger ut vårt hus tog tag i mitt lilla projekt och när jag kom hem från mina ärenden vid 15 stod den där klar🙌🏼 Hur underbart! Blev så nöjd:)

Vi vill ju ha lite medelhavskänsla i trädgården och med lite härliga ljuslyktor lite mer växter så ska vi nog få till den där Italien känslan vi vill åt med ett glas vin i kvällssolen! Välkommen du kära sommartid!

I övrigt är det mycket fix inför lördag som står på agendan denna vecka:) På lördag ska jag fira the BIG 30 med en riktigt dunder fest med alla mina underbara vänner med temat Dirty Thirty! Grymt kul ska det bli!!

Nu ett glas vin med min kalas fina man i solen!

Kram på er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.