Susan Törnqvist

Sleep tight little dear

Hej finisar♡

Här kommer lite mer bilder från makeovern vårt sovrum fick sig igår och gissa om vi sov gott inatt! Lakanen i Linne är så mjuka men ger ett sånt där ofixat och trendigt intryck, ett galet bra köp helt enkelt:)

Stilen här inne vill jag hålla rätt så clean men med en tvist. Det skulle vara mysigt och sängen har maxats med kuddar i olika färger av grått och vitt även dom i Linne såklart.

Sänghimmeln köper ni HÄR

Jag har öst på med tavlor här inne både hängt upp i en asymmetrisk tavelvägg, ställt på byrån och även ställt dom på golvet. Jag ville verkligen ha en riktig lyxigt mysig känsla här inne. I vår koja som T sa:) Jag har maxat med textiler, fina tavlor & mysig belysning vilket är mina tips för ett härligt sovrum med harmoni.

Nu ska jag rusa iväg på lite ärenden innan den stora älsklingen ska hämtas på förskolan.

Kram kram på er♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.